Gjør knipeøvelser hver dag
Det er helt normalt Det er helt vanlig for nybakte mødre å ha vanskelig for å kontrollere musklene i bekkenbunnen. Men det skal ikke hindre deg i å nyte det lille barnet ditt. Husk at det er en naturlig del av det å ha født, og at du er ikke alene om det.

Hvis du vil lese 3 mødres personlige beretninger om ufrivillig vannlating, kan du klikke her.

Hold knipet Bekkenbunnen er en muskelgruppe som må trenes på lik linje med andre muskler i kroppen. Bekkenbunnen trenes ved å gjøre knipeøvelser, så du trenger verken utstyr eller et treningsstudio for å styrke bekkenbunnen. Musklene sitter ikke på et synlig sted, så du kan gjøre knipeøvelser når som helst uten at noen ser det. Du kan knipe når du ammer, når du går tur med barnevognen og når du lager mat.

Hvis du er i tvil om du bruker de riktige musklene, kan du prøve å knipe over strålen mens du sitter på toalettet. Gå inn på TENAs treningsområde her hvor du kan få vite mer om bekkenbunnstrening og bli guidet til å få riktig fatt i musklene.

Vi anbefaler TENA som supplement I motsetning til et vanlig truseinnlegg har TENA truseinnlegg og bind innebygget Fresh Odour Control™, som innkapsler og nøytraliserer lukt. De har en superabsorberende kjerne, og selv om det minste TENA er på størrelse med et truseinnlegg og kun 3 mm tykt, kan det absorbere opp til en espressokopp i væske. Derfor kan du alltid føle deg tørr og trygg uten å skulle tenke på lukten av tiss - og så kan du heller konsentrere deg om å nyte det lille barnet ditt.

Hvis du er en av de mange som opplever å dryppe og kanskje bekymrer deg om lukt eller flekker på klærne, kan du svare på noen få spørsmål, som gir deg svar med en gang på hvilken beskyttelse som passer best for deg. Hvis du vil prøve "Produktsøkeren", kan du klikke her.


På TENAs hjemmeside kan finne ut hvor du kan kjøpe TENA, klikk her
 
NO-MS093